Αν μέχρι σήμερα πίστευες πως η κατάψυξη διατηρεί αναλλοίωτες όλες τις τροφές, ήρθε η ώρα να σε ενημερώσουμε πως κάνεις λάθος.
Κι όμως, υπάρχουν τροφές που δεν «αντέχουν» τις χαμηλές θερμοκρασίες,
με αποτέλεσμα να αλλοιώνεται η σύσταση αλλά και η γεύση τους. Πάμε να δούμε, λοιπόν, ποιες είναι:
– Λαχανικά όπως: αγγούρι, σέλινο, κρεμμύδι, μαρούλι, σέλερι
– Φρούτα όπως: πορτοκάλι, μήλο, γκρέιπφρουτ, καρπούζι
– Γαλακτοκομικά όπως: μαλακά τυριά, cottage cheese, κρέμα γάλακτος, γιαούρτι
– Βότανα όπως: μαϊντανός, βασιλικός, δεντρολίβανο
– Κρέας που έχει αποψυχθεί
– Ξαναζεσταμένα φαγητά
– Βρασμένα ζυμαρικά
– Τηγανιτά φαγητά
– Σως φτιαγμένες με αλεύρι
– Καφές